Complete binnenafwerking van zolders

Bij Omni-Roof nv in Sint-Niklaas kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van platte en hellende daken, ook de volledige binnenafwerking van uw nieuwe zolder- en leefruimte behoort tot de mogelijkheden. Op die manier kunt u al uw werken uitbesteden aan één professionele aannemer, zodat u zich niet de minste zorgen hoeft te maken over uw dakwerken en de afwerking ervan.

Complete zolderafwerking

Omni-Roof nv behartigt uw volledige zolderafwerking, tot in het kleinste detail. Zo kunt u rekenen op een professionele installatie van thermische en akoestische isolatie en bijhorende dampschermen. Ook het afwerken van de zolderwanden en -plafonds met gyproc en het plaatsen van tegels als plafondafwerking behoren tot de mogelijkheden. Wenst u uw zolderruimte op te delen in aparte ruimtes? Ook dan zijn er uitstekende oplossingen mogelijk dankzij het plaatsen van halfhoge en volledige wanden in gyproc, met een naadafwerking van uw keuze.

Vloerbedekking in laminaat en parket

Laminaat en parket bestaan de dag vandaag in onnoemelijk veel uitvoeringen: zo is er voor elke interieurafwerking wel een vloerbedekking die naadloos aansluit en uw leefruimtes van een bijzondere, mooie uitstraling voorziet. Omdat laminaat tegenwoordig een volwaardig alternatief is voor duurzaam parket, kunt u voor uw binnenafwerking in Sint-Niklaas en omstreken gerust opteren voor dit type vloerbedekking, zonder in te boeten aan kwaliteit of resultaat. Uiteraard kunt u ook kiezen voor het plaatsen van parket, dat uw interieur een uniek, warm en bijzonder cachet geeft.

Plaatsen van trappen

Het plaatsen van een goede trap om uw nieuwe zolder te betreden is geen overbodige luxe. Een trap verzekert u immers meer comfort en veiligheid dan een traditionele zolderladder. Zeker wanneer u uw nieuwe zolderruimte als een volwaardige leef- of werkruimte wilt benutten, is het plaatsen van een goede en veilige trap aangewezen. Dankzij het vakmanschap van Omni-Roof nv is het plaatsen van een mooie trap naar uw keuze snel realiteit.