Pannen

Bij Omni-roof werken wij met 3 soorten pannen: tegelpannen, gebakken pannen en betonnen pannen. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende modellen. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Tegelpannen

Eternit Creaton: Ambiente

Grootformaat tegelpan

Met de Ambiente tegelpan kan u uw fantasie de vrije loop laten. De perfect vlakke vorm laat alle dakvormen toe en geeft het dak waarlijk cachet. En toch is deze pan dankzij haar formaat (34 stuks/m²) zeer economisch te plaatsen.

Terra kleidakpannen

Terra, een geslaagde combinatie van high-tech, kwaliteit en esthetiek

Sinds 1 juli 2003 werden de 2 fabrieken van de Duitse groep Pfleiderer, fabrikant van kleidakpannen, in de Eternit-familie opgenomen. Deze fabrieken werden opgericht in 1897. Met hun 107 jaar ervaring en hun ultramoderne productielijnen, behoren deze 2 fabrieken tot de meest toonaangevende producenten van kleidakpannen.

Alle kleidakpannen worden geproduceerd uit eerste keus natuurlijke grondstoffen. De gebruikte klei is hoofdzakelijk afkomstig uit eigen kleigroeven. Niet minder dan 3 oppervlakte-afwerkingskwaliteiten zijn verkrijgbaar. Een kleurenpalet dat inspeelt op de meest actuele trends in architectuur, gecombineerd met de mooiste panvormen, garanderen U kwaliteit, esthetiek en identiteit.

Kleidakpannen en kleitegelpannen

Complementair aan zijn gamma leien, natuurleien, betonpannen, golfplaten, slaagt Eternit erin om samen met deze kleitegelpannen en kleidakpannen, het meest brede productengamma, in eigen fabrieken geproduceerd, op de markt te brengen.

Eens te meer geeft Eternit met deze innovatieve stap aan een trendsetter te zijn van duurzame en milieuvriendelijke dakproducten. Streven naar harmonie en levenskwaliteit staan hierbij prioritair.
Maak van Uw woning een oase van rust en veiligheid, een streling voor het oog. Onze dakproducten kunnen U hierbij gegarandeerd helpen.

Kleidaktegelpannen, toppunt van kwaliteit en aspect!

Acme

De Acme-tegelpannen worden vervaardigd uit de vermaarde Engelse Etruria-klei. Deze klei, van topkwaliteit, bezorgt aan de pannen:

uniek opvallende kleuren
uitzonderlijk goede veroudering
uniek lage vochtabsorptie

De Acme-tegelpannen hebben een dubbel gewelfde vorm.

Aantal pannen per m²: 60 tot 68 stuks
Gewicht per stuk: 1,06 kg
Minimum dakhelling: 35°
Leverbare standaardkleuren: 8
Garantie: 30 jaar op intrinsieke kwaliteiten*

Hawkins

De Hawkins-tegelpannen worden vervaardigd uit de vermaarde Engelse Etruria-klei. Deze klei, van topkwaliteit, bezorgt aan de pannen:

uniek opvallende kleuren
uitzonderlijk goede veroudering
uniek lage vochtabsorptie

De Hawkins-tegelpannen hebben een enkel gewelfde vorm.

Ashdowne

Deze handgemaakte Ashdowne-tegelpannen worden vervaardigd uit de vermaarde Engelse Etruria-klei. Deze klei, van topkwaliteit, bezorgt aan de pannen :

uniek opvallende kleuren
uitzonderlijk goede veroudering
uniek lage vochtabsorptie

De Ashdowne-tegelpannen hebben ten gevolge van hun ambachtelijk productieproces een onregelmatige vorm en bezorgen uw woning een gepersonaliseerd uitzicht.

Aantal pannen per m²: 60 tot 68 stuks
Gewicht per stuk: 1,25 kg
Minimum dakhelling: 35°
Leverbare standaardkleuren: 5
Garantie: 30 jaar op intrinsieke kwaliteiten*

Bourgogne

De Bourgogne-tegelpan geeft door haar unieke vorm een exclusieve "look" aan uw dak. Deze tegelpan is geschikt voor alle dakvormen en zelfs voor verticale gevelbekleding.

De Bourgogne-tegelpan is verkrijgbaar in 5 kleuren.

Gemiddeld gewicht/m²: ± 69 kg
Aantal stuks/m²: ± 60 stuks
Garantie: 30 jaar op de intrinsieke kwaliteiten, 30 jaar tegen erosie

Minimale dakhelling: 31° (met onderdak)

Gebakken pannen en betonpannen

De Royal-serie

Sneldek Royal

De budgetvriendelijke Sneldek is een dubbel gewelfde dakpan met asymmetrisch profiel, die elegantie verleent aan elke stijl van architectuur.

De Sneldek is in de massa gekleurd en bovendien voorzien van een unieke, dubbele beschermingslaag 'Royal', die mos en vuil sneller van uw dak afvoert.

  • Gemiddeld gewicht/m²: ± 42 kg
  • Aantal stuks/m²: ± ± 9,7 stuks
  • Dubbele garantie: 30 jaar op de intrinsieke kwaliteiten, 15 jaar op de homogene veroudering van uw dakpannen

Brugse Royal

Palace Royal

Stormpan 16/20 Royal

Creaton

Kleipannenproducent nr 1 van Duitsland behoort nu tot de Etex Group. Met een jaarlijkse productie van meer dan 250 miljoen stuks, staat Creaton aan de top van de kleipannenmarkt. De firma beschikt over de fijnste natuurlijke grondstoffen uit de beste Duitse kleigroeven en heeft de laatste jaren zeer sterk geïnvesteerd in hypermoderne productiefaciliteiten. De nieuwe Eternit Creaton pannen zullen u zeker verleiden dankzij de uitgekiende keuzemogelijkheden tussen zeer esthetische modellen en kleuren en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Magnum: onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding

Nooit werd zo'n unieke combinatie van hoogstaande techniek en rendabiliteit op de markt gebracht. Het formaat van 48,5x35,0 cm garandeert een unieke prijs/kwaliteitsverhouding; 8,5 stuks volstaan al om 1 m² dak te dekken. Dankzij haar unieke design weegt de pan niet meer dan 4,9 kg/stuk.

Futura: technisch aan de top

Deze technisch zeer geavanceerde pan is gebaseerd op de nieuwste inzichten inzake vloeistofdynamica, sterkteleer en waterafvoer. Het resultaat is een mooi gebalanceerd product met variabele latafstand dat zelfs op zeer lage hellingen decennia lang weer en wind weerstaat. Formaat: 10,8 stuks/m².

Sinfonie: elegante Vlaamse pan met onderhuidse spitstechnologie

Sinfonie verleidt met haar prachtige S-welving. Ze geeft uw dak het karakter en de charme van een echte Vlaamse pan. Met haar ongeëvenaard diepe sluitingen en de grote variabele latafstand geeft Sinfonie op technisch vlak wel onmiskenbaar het nakijken aan haar concurrenten. Formaat: 10,9 stuks/m².

Balance: klassieke schoonheid

De Balance zal u overtuigen met de simpelheid en functionaliteit van haar vormen. Andere sterke argumenten voor Balance zijn het sterke sluitingssysteem en de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Formaat: 12,4 stuks/m².

Domino: de rechtlijnige vlakke pan

Strak gelijnd en gereduceerd tot het essentiële. De enige kleipan op de Belgische markt met een volledig vlak profiel in lengte én dwarsrichting, zonder insnijdingen of krommingen. Deze grootformaat pan met economische dekking 12,4 stuks/m² beantwoordt perfect aan de eisen van de hedendaagse vormgeving. De favoriete keuze van de architect.

Back to Top