Gevelbekleding

Voor gevelbekleding maken wij gebruik van de kwalitatieve merken Eternit, wat wij ook gebruiken voor onze leien, en Rockwool Rockpanel. Hieronder vindt u wat meer productinformatie. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Alterna-gamma van Eternit

Niet alleen de ruitvormige lei van Eternit, nog steeds een klassieker onder de klassieken, maar het volledige Alterna-gamma, is een volwaardig gevelproduct. Deze duurzame leien zijn beschikbaar in vele kleuren en formaten en beschermen de woning perfect tegen slagregen.

Alterna-gevelleien zijn een 'must' voor nieuwbouw, want een origineel budgetvriendelijk alternatief. Voor renovatie zijn het echte 'probleemoplossers'. De stevige, mooie leien bieden een uitstekende bescherming tegen de meest barre weersomstandigheden.

De parelwitte Alterna-lei is een sierlijke lei die de gevel op een kwalitatief hoogstaande manier kan bekleden. Deze lei maakt van elke muur een stijlvolle gevel. Parelwit is enkel beschikbaar in 60 x 32 en heeft geen afgekapte hoeken, noch gaten.

Rockwool Rockpanel

Back to Top